Led inbouwspots met KlikAanKlikUit zijn de toekomst

Led inbouwspots met KlikAanKlikUit zijn de toekomst

Ga je binnenkort een nieuw plafond aanleggen? Twijfel je al jaren om spots in je plafond te plaatsen? Dan is dit het ideale moment om over te stappen op led inbouwspots met KlikAanKlikUit. Je profiteert hiermee namelijk zowel van de voordelen van led verlichting, als van de voordelen van KlikAanKlikUit. Met KlikAanKlikUit haal je een draadloos systeem in huis waarmee jij je verlichting draadloos kunt bedienen, vanaf iedere positie die je maar wilt. Slimme verlichting, waarmee je klaar bent voor de toekomst. Ga jij ook voor led inbouwspots met KlikAanKlikUit?

KlikAanKlikUIt

Ben je op zoek naar verlichting waarmee je geld kunt besparen, dat duurzaam is en nooit heet wordt? Ledverlichting in combinatie met KlikAanKlikUit is dan jouw perfecte keuze. Je kunt met dit systeem bijvoorbeeld simpel een timer instellen waardoor licht nooit meer onnodig hoeft te branden. Handig, als je bijvoorbeeld door de week op een vaste tijd weggaat naar je werk en ’s avonds weer op een bepaalde tijd thuiskomt. Hiermee heb je altijd de zekerheid dat er nooit ergens onnodig licht blijft branden. Je zult je nog verbazen hoeveel geld je hiermee kunt besparen op jaarbasis. Komt nog bij dat het ook nog eens goed is voor het milieu doordat je minder energie verbruikt. Voordeel van een timer is ook dat het preventief werkt tegen inbraak. Als je op vakantie gaat, kun je bijvoorbeeld iedere avond om acht uur het licht aanzetten, zonder dat je thuis bent. Hierdoor hebben inbrekers het idee dat er wel iemand thuis is en maak je de kans klein dat zij een poging gaan wagen om binnen te komen.

Comfortabel en eenvoudig systeem

De KlikAanKlikUIt dimmer is een optie waarmee je merkt wat slimme verlichting voor je kan doen. Met een paar klikken kun je bijvoorbeeld de spots dimmen, wat meteen een heel ander effect geeft in de ruimte. Ideaal, als je regelmatig vrienden hebt die langs komen om te eten. Als het etentje begint, dim je met de schakelaar de lichten en je hebt meteen een intieme sfeer. Ook op afstand kun je de verlichting bedienen, handig als je bijvoorbeeld na zo’n etentje in een andere ruimte nog een drankje gaat nemen en deze kamer alvast gezellig wilt maken.