Met deze trucs richt jij jouw gang zo efficiënt mogelijk in

Met deze trucs richt jij jouw gang zo efficiënt mogelijk in

Wil je efficiënt leven? Dan is het belangrijk om goed georganiseerd te zijn. Dit betekent dat je jouw tijd en ruimte zo goed mogelijk moet indelen. In dit artikel bespreken we verschillende trucs die je kunt gebruiken om jouw gang efficiënt in te richten. De gang is namelijk een plek in huis waar over het algemeen weinig aandacht aan besteed wordt, maar waar je wel heel vaak per dag komt. Dit maakt het een ideale plek om te gebruiken als opbergruimte.

Sleutelkastje

Een sleutelkastje is een handig hulpstuk om in de gang te hebben. Op deze manier weet je altijd waar je sleutels liggen en hoef je ze nooit meer te zoeken. Bovendien zorgt het ervoor dat je niet meer vergeet om de deur op slot te doen als je weggaat en hoef je niet altijd meer naar je sleutels te zoeken.

Eén plek voor jas en schoenen

Hang één kapstok op of kies voor een kast, maar kies één plek in de gang waar je jas en schoenen kwijt kunt. Op deze manier creëer je rust en overzicht. Wil je een kapstok, maar past deze eigenlijk niet? Kies dan voor een kapstok op maat. Dit is een kapstok die je precies in de juiste maat kunt bestellen, waardoor je jouw ruimte optimaal kunt benutten. Er is een ruim assortiment aan standaard kapstokken op maat, dus je zou bijna denken dat dit altijd zou passen, maar voor een echt specifiek ontwerp is het wel mooi een kapstok op maat te laten maken. Lees hier meer over kapstokken.

Gebruik een kast

Heb je een sleutelkastje en een kapstok? Kies dan voor de schoenen en alle overige prulletjes voor één dichte kast. Zo blijft alles netjes opgeruimd en hoef je niet meer naar alle spullen te zoeken die je in de gang gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor een kast met twee deuren, zodat je er makkelijk bij kunt. Als je hier standaard dingen zoals paraplu's, regenpakken, schoenen en dergelijke opruimt heb je altijd alles op één plek mooi opgeborgen.

Houd de gang compact en kies voor rust. Zorg dat al jouw spullen op een overzichtelijke en (nog belangrijker) dezelfde plek liggen.