Molton hoeslaken verlengen de levensduur van uw matras

Molton hoeslaken verlengen de levensduur van uw matras

Tussen matras en laken wordt een molton hoeslaken geplaatst of gespannen om de matras te beschermen tegen vuil, ziektekiemen en vocht. Een klein ongelukje kan 's nachts gebeuren, vooral met kinderen - dit is waar de beschermhoes van pas komt, omdat deze alle vloeistoffen en zweet weghoudt van de matras. Zo'n stoffen hoes dient als hygiënefilter voor je matras. Daarnaast beschermt een molton hoeslaken de bekleding van uw matras tegen slijtage en vervorming en garandeert zo een langere levensduur van uw matras. Nog een pluspunt: molton hoeslakens zijn veel gemakkelijker te wassen dan matrassen, wat zowel allergielijders als ouders zou moeten bevallen. Hoeslakens zijn onderhoudsvriendelijk en hebben velen soorten designs en materialen

Onderhoudsvriendelijke en onschadelijke stoffen bij hoeslakens

Van Weids Wonen en slapen is bedtextiel, of het nu een bedlinnen set, hoeslakens of matrasbeschermer is, is zeer onderhoudsvriendelijk. Je kunt ze gewoon in de wasmachine doen. De meeste beddengoed sets en lakens kunnen gewassen worden op maximaal 60 graden of zijn zelfs kook vast. Zo weet je zeker dat je dekbedovertrekken altijd hygiënisch schoon zijn. Vaak zijn onze dekbedovertrekken ook geschikt voor de droger. Vermijd echter chemische reinigingsmiddelen zoals bleekmiddel om de stoffen niet te beschadigen. Ook strijken is voor de meeste artikelen geen probleem. Dankzij de stoffen waarvan ze zijn gemaakt, kreuken lakens en lakens echter minder snel. Een dekbedovertrek, kussensloop of laken vouw je na het drogen eenvoudig weer netjes op en bespaar je tijd met strijken. Meer gedetailleerde onderhoudsinstructies voor elk product vindt u op de betreffende productpagina en natuurlijk direct op de goederen.

Beddengoed, een heerlijke ervaring

Aangezien onze huid meestal in direct contact komt met beddengoed en hoeslakens, moet het textiel ook huidvriendelijk zijn. De stoffen van de meeste producten in ons assortiment zijn daarom getest op schadelijke stoffen volgens de Oeko-Tex Standard 100. Een dekbedovertrek uit onze online shop is daarom onschadelijk voor de gezondheid en ook geschikt voor gevoelige mensen zoals kinderen en mensen met allergieën. Kortom, beddengoed  in het assortiment bij Weids Wonen en Slapen is duurzaam, biologisch, kwalitatief hoogwaardig en prijs technisch erg aantrekkelijk ten opzichte van de aanbieders in Nederland. Het uitgebreide assortiment van WWS biedt legio mogelijkheden in kwaliteit, materiaal en designs.