Zin in een nieuwe keuken?

Zin in een nieuwe keuken?

Heb je zin om je keuken eens goed aan te pakken? Heeft je keuken al heel lang hetzelfde uiterlijk en ben je dit eigenlijk een beetje zat? Misschien is het uiterlijk van je keuken wel gedateerd, of misschien heb je gewoon wel zin in iets nieuws! Om je keuken een nieuwe look geven, ben je misschien wel bang dat dit aardig in de papieren gaat lopen? Gelukkige zijn er manieren om zo’n nieuwe stijl, voor een laag bedrag voor elkaar te krijgen. In onderstaand blog kun je lezen, hoe je jouw keuken een hele nieuwe look kunt geven tegen lage kosten. Nieuwsgierig geworden? 

Keukendeurtjes wrappen

Heb je weleens gehoord van het wrappen van je keukenkastjes? Wrappen is een simpele, goedkope manier om je keukenkastjes te voorzien van een totaal nieuwe look, waar je ook nog eens weinig werk aan hebt. Wrappen is het aanbrengen van een laag folie over de voorkant van je kastjes heen. Je kunt hierbij kiezen uit alle kleuren en prints die je maar kunt bedenken. Hou je van de look van steigerhout? Een marmeren look? Of wil je juist gaan voor een frisse, witte look? Breng het folie met jouw gewenste uiterlijk aan over je keukenkastjes en je weet niet wat je ziet. Een hele nieuwe look, voor heel weinig geld! Wrappen is een goedkope optie, omdat je slechts een paar rollen folie nodig hebt. Je hoeft je keuken niet te slopen en veel tijd hoeft het ook niet te kosten. Op deze manier wordt een keukenrenovatie wel heel interessant toch?

Andere manieren

Naast wrappen kun je bijvoorbeeld ook kiezen om een nieuw aanrechtblad aan te schaffen of om de muren van je keuken te verven in een nieuwe kleur. Ook kun je ervoor kiezen om woonaccessoires te kopen, om je keuken een nieuwe look mee te geven. Deze accessoires kun je voordelig kopen bij de kringloopwinkel, denk hierbij aan bijvoorbeeld kandelaars of schilderijtjes. Ook kun je bij de kringloop mooie beeldjes vinden die prachtig staan op de keukentafel of op je raampost. Ben je creatief? Koop dan een aantal goedkope lijsten en schilder zelf iets. Ook kun je persoonlijke foto’s in tweedehands lijstjes stoppen, een goedkope en creatieve manier om je keuken een nieuwe look te geven!