Balpen voor frequente schrijvers

Balpen voor frequente schrijvers

Als fabrikant letten we op de kwaliteit van al onze balpennen. Maar wat houdt dat precies in, “wij letten op de kwaliteit van onze balpennen”? Er wordt gezegd dat je met alle modellen een vloeiend schrijfbeeld hebt en geniet van een lichte, glijdende schrijfervaring. De pennen schrijven perfect zonder dat je hard hoeft te drukken. De pennen zijn ergonomisch gevormd. Je kunt hem goed vastpakken en lang vasthouden zonder onnodig te spannen of te krampen. De inktpasta in de pen is altijd fel gekleurd en bij sommige modellen zelfs onuitwisbaar. De pasta is zuinig en de pennen gaan daarom lang mee - ze laten je gegarandeerd niet in de steek. En als de mijn uiteindelijk leeg is, kun je hem eenvoudig vervangen.

Penworld pennen: kwaliteit voor iedereen

Bij Penworld.nl vind je voor elke gelegenheid de juiste pen. We hebben iets goedkopere basismodellen die onverslaanbaar zijn in het huishouden. Onze schuifpennen zijn perfect voor frequente schrijvers: het ontwerp van de balpennen zijn van ergonomisch tot en met een  flinke handgreep van rubber, zodat u gemakkelijk kunt vastgrijpen en schrijven. Wil je schitteren op kantoor met het feit dat je balpen classy en luxe is? Ook dan hebben we iets voor je: de Parker Jotter met een glinsterende parelmoer look.

Veel van ons briefpapier vind je in verschillende lijndiktes: fijn (F), medium-wide (M) en extra-wide (XB). U vindt onze pennen ook in geweldige kleuren - in heldere en elegante behuizingskleuren en in intense schrijfkleuren.

Let u op het klimaat en het milieu? Super, wij ook! We streven er voortdurend naar om onze producten op een meer duurzame en milieuvriendelijke manier te ontwerpen en te vervaardigen. De behuizingen van veel van onze balpennen zijn al gemaakt van gerecycled plastic. Bij bijna alle kunt u de vulling vervangen en is een nieuwe balpen kopen onnodig.

Kwaliteit betekent bij penworld: je schrijft lang met je pen zonder krampen, zonder inktvlekken en zonder dat je schrijven op een gegeven moment rommelig wordt omdat het zo inspannend is. Wij hebben merken van over de hele wereld en zorgen er steeds vaker voor dat onze pennen het milieu zo min mogelijk vervuilen.