Exclusieve fotokunst met Acrylglas schilderij

Exclusieve fotokunst met Acrylglas schilderij

Hou je ervan om iets exclusiefs aan de wand te hebben hangen? Dol op kunst waar mensen bij binnenkomst meteen over praten? Wil je graag iets van jezelf tonen in de vorm van een kunstwerk? Een Acrylglas schilderij is een uniek kunstwerk waarmee je vrienden en familie zult verbazen. Doordat de afbeelding op de achterwand wordt geplaatst, krijgt het kunstwerk diepte, waardoor je ernaar blijft kijken. De combinatie tussen fotokunst en Acrylglas zorgt ervoor dat je een scherpe afbeelding kunt combineren met de techniek van Acrylglas. Heb jij er al eentje hangen?

Welk thema kies jij voor je Acrylglas schilderij?

Ben je dol op iconische gebouwen zoals bijvoorbeeld de Eiffeltoren of het Centraal Station in Amsterdam? Heb je een lievelingsdier zoals een tijger of een olifant? Heb je een favoriete kunstenaar? Als het gaat om fotokunst dan zijn er veel thema’s waar je uit kunt kiezen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere foto’s op Acrylglas te laten drukken, hiermee kun je regelmatig wisselen van kunstwerk aan de wand. Ideaal als je ervan houdt om ‘s zomers een ander thema in je interieur te hebben dan in de winter. Denk hierbij aan een mooie foto van een dolfijn bij een tropisch eiland in de zomer en juist weer een mooi winters tafereel voor in de wat meer donkere maanden. De kunstwerken zijn licht van gewicht en gemakkelijk op te hangen. Doordat er speciaal bevestigingsmateriaal gebruikt kan worden, kun je niet zien waar en waaraan het schilderij precies is opgehangen. Dit zorgt ervoor dat het kunstwerk lijkt te zweven, wat het nog interessanter maakt. Hier kun je ook rekening mee houden als het gaat om het kiezen van een thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afbeelding van een vogel in de lucht. Welk thema kies jij?

Exclusief en persoonlijk

Doordat je uit zeer veel foto’s kunt kiezen, is de kans erg klein dat iemand anders precies dezelfde afbeelding heeft gekozen. Bovendien kun je er ook voor kiezen om een foto te laten signeren door de kunstenaar zelf. Heb jij een favoriete kunstenaar en heb je een mooie foto van een kunstwerk op het oog? Laat deze foto signeren door de kunstenaar, hiermee weet je honderd procent zeker dat niemand anders dezelfde, gesigneerde foto heeft. Dit maat een Acrylglas schilderij nog exclusiever en persoonlijker. Dat wordt straks puur genieten van een prachtig kunstwerk!