Graag een vochtvrij huis in de herfst?

Graag een vochtvrij huis in de herfst?

Is het jou ook opgevallen dat de buien steeds heftiger worden in Nederland? Als het een paar dagen droog geweest is, volgt er meestal een heftige bui. Ook worden de herfstperioden steeds heftiger, waarbij er soms heel veel regen in een korte tijd kan vallen. Tijd om te schuilen heb je vaak niet en soms moet je ook gewoon even door een bui heen, om ergens te komen. Het gevolg? Met natte, vieze schoenen naar huis. Dit vocht en vuil, wil je natuurlijk niet in je huis hebben. Gelukkig is hier een prima oplossing voor; een droogloopmat! Waarom je deze aan moet schaffen voor in je woning? Dat lees je hieronder!

Geen vocht in huis

Heb je net een mooi wit tapijt aangeschaft voor in de woonkamer? Of ben je de trotse eigenaar van een fraaie houten vloer? Zowel een tapijt als een houten vloer, houden niet van vocht en vuil. Vocht zorgt voor schimmels en vuil maakt een tapijt of vloer ronduit lelijk. Als je zuinig bent op je woning en je houdt ervan dat alles er netjes uitziet, doe je er goed aan om een droogloopmat aan te schaffen. Je hoeft niet meer bang te zijn voor vocht en ook vermijd je hiermee vieze vlekken. Een droogloopmat zorgt er ook nog eens voor dat je minder vaak schoon hoeft te maken. Heerlijk toch?

Droogloopmat versus schoonloopmat

Een droogloopmat zorgt er met name voor dat het vocht buiten de deur blijft. Ideaal als je weet dat je gezinsleden nooit met vieze schoenen thuiskomen, maar met name met natte schoenen. Komt het voor dat gezinsleden nog weleens met natte schoenen thuiskomen die ook nog een vies zijn, dan kun je het beste kiezen voor een schoonloopmat. Deze mat houdt niet alleen vocht buiten de deur, maar ook viezigheid. Ideaal als je een partner hebt die dol is op tuinieren of je een kind hebt die nog weleens gaat voetballen op het gras. Hiermee hou je alles buiten de deur!

Deurmat op maat laten maken

Heb je een specifieke entree die bijvoorbeeld heel smal is? Of heb je een entree die juist heel breed is? Heb je gekozen voor een uitgesproken interieurstijl en wil je in deze stijl ook een deurmat? Kies dan voor een deurmat op maat! Hierbij bepaal jij waar de mat van gemaakt moet zijn, welke kleur deze moet hebben en of deze een specifiek uiterlijk moet hebben. Misschien wil je er wel roze olifantjes op laten printen! Je kunt gaan voor een droogloopmat op maat, maar het is ook mogelijk om een schoonloopmat op maat te bestellen. Voor welke deurmat ga jij?