Heeft u te maken met een riool verstopping?

Heeft u te maken met een riool verstopping?

Als uw riool verstopt is dient u eerst te achterhalen wat het probleem precies is. U kunt zelf uw riool ontstoppen maar dit is vaak te complex en/of te tijdrovend. Daarnaast kan het ook mogelijk schade toebrengen aan uw riool. Daarom is het verstandig om een ervaren ontstoppingsbedrijf in te schakelen die met hun professionele werkwijze voor een snelle oplossing zorgt van uw rioolproblemen.

Oorzaken van een verstopte riolering

De oorzaken van een riool verstopping kunnen zeer divers zijn. Een verstopping kan onder andere ontstaan door het doorspoelen van vaste stoffen zoals; plastic, tampons, overmatig wc-papier, babydoekjes, luiers, etensresten. Maar ook oliën en vetten kunnen ervoor voor zorgen dat uw riool verstopt raakt. Een verstopt riool komt meestal door onjuist gebruik van de afvoer. Het riool is bedoeld voor de afvoer van water en wc-papier. Al het andere dat u door het toilet spoelt kan zorgen voor een verstopping. Een verstopt riool kan leiden tot waterschade en stankoverlast. Genoeg reden dus om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen als uw riool verstopt is. De ervaren en deskundige medewerkers van Buunk ontstoppingsbedrijf Purmerend, Zaandam, Amstelveen, Haarlem en Amsterdam zullen de bron van de verstopping detecteren om deze vervolgens snel en vakkundig te ontstoppen.

In TV-reclames ziet u vaak dat u zelf gemakkelijk het riool kan ontstoppen door middel van het gebruik van chemicaliën, maar dit is nooit een goed idee. Dit kan voornamelijk in huizen met een rioleringssysteem dat ouder is dan tien jaar, leidingen dusdanig aantasten dat er lekkages kunnen ontstaan.

Veel voorkomende verstoppingen

Bij de meeste verstoppingen is het direct duidelijk waar het probleem ligt. De monteurs van Buunk kunnen zo direct doelgericht voor u aan de slag! Hieronder hebben we enkele andere veel voorkomende verstoppingen op een rijtje gezet: 

- Gootsteen verstopping

- Douche verstopping

- WC verstopping

- Afvoer verstopping

Buunk Ontstoppingsdienst maakt gebruik van de beste apparatuur en geavanceerde technieken om het verstopte riool vakkundig te ontstoppen. De monteurs staan binnen no-time bij u aan de deur met de servicewagen en al het benodigde apparatuur. Tegen uiterst scherpe tarieven is Buunk al jarenlang actief binnen hun vakgebied. Mocht u onverhoopt buiten kantooruren hulp nodig hebben: geen nood! Buunk staat elk uur van de dag voor uw klaar.