Hordeur laat je nog meer genieten van openslaande deuren

Hordeur laat je nog meer genieten van openslaande deuren

Openslaande deuren zijn heerlijk. Het brengt veel licht in je huis en je hebt een stuk meer uitzicht. Als je in de zomerperiode optimaal wilt genieten van je openslaande deuren, doe je er goed aan om een hordeur aan te schaffen. Deze hordeur zorgt ervoor dat er veel frisse lucht binnen kan komen, maar heb je geen last van insecten en pollen. Nog meer genieten van je openslaande deuren dus!

Frisse lucht

Zoals je kunt zien op dit filmpje, is een hordeur voor je openslaande deuren de ideale oplossing om te genieten van frisse lucht. Niets is lekkerder dan het inademen van pure, schone buitenlucht. Openslaande deuren hebben het voordeel dat je twee keer zoveel frisse lucht binnen kunt laten. Maar je wilt natuurlijk wel alleen maar frisse lucht binnen krijgen, geen insecten en pollen. Dat is mogelijk met een hordeur voor je openslaande deuren. Insecten buiten, frisse lucht naar binnen.

Geen last van hooikoorts binnen

Heb je last van hooikoorts? Kijk je nu al op tegen het voorjaar vanwege de pollen? Nergens voor nodig! Ook voor jou wordt het straks extra genieten als je openslaande deuren hebt. Hordeur ervoor en de pollen komen er niet meer in. Zo kun jij binnen lekker genieten van de frisse lucht, zonder bang te zijn dat er pollen mee naar binnen komen. Op deze manier ben je binnen altijd beschermd, heb je geen last van hooikoorts en geniet je toch heerlijk van die frisse lucht van buiten.

Geen insecten binnen

Een hordeur voor je openslaande deuren betekent ook dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor bijvoorbeeld wespen of vliegen. Vind jij het ook zo irritant als je aan het lunchen bent, dat er steeds vliegen op je bord landen? Genieten van een bordje aardbeien met suiker wordt erg lastig als vliegen en wespen ongestoord binnen kunnen komen. Met een hordeur komen ze er niet meer in en kun jij in alle rust genieten van je lunch. Ook als je bang bent voor steekwespen, is dat met een hordeur verleden tijd. Wel frisse lucht naar binnen, maar geen insecten. En je kunt bovendien met een hordeur voor je openslaande deuren, altijd blijven rekenen op die mooie lichtinval. Ideaal toch?