U zorgt eenvoudig en snel voor meer opslagruimte dankzij een extra verdiepingsvloer

U zorgt eenvoudig en snel voor meer opslagruimte dankzij een extra verdiepingsvloer

Als u op korte termijn behoefte heeft aan extra magazijnruimte, dan kan het laten bouwen van een extra verdiepingsvloer een erg fijne uitkomst bieden. U hoeft daardoor niet erg snel op zoek te gaan naar een externe opslagruimte en u houdt hierdoor de voorraad op een centrale plek. En dat is natuurlijk wel zo prettig voor het logistieke team die op iedere dag van de werkweek bezig is met het picken van de orders, voorraad weg moet scannen, de retouren afhandelen en pakketjes verzenden.

Een verdiepingsvloer naar wens

Het beste van allemaal? Een verdiepingsvloer kan helemaal naar wens op maat gemaakt worden. Hierdoor is er bijvoorbeeld ruimte over voor stellingkasten die tot aan het plafond reiken of er is voldoende daglicht in de ruimte voor het werkend personeel. Uiteraard kan een specialist u goed vertellen hoe u optimaal gebruik kunt maken van een extra verdiepingsvloer en denkt daardoor maar al te graag met u mee.

In te zetten voor een erg divers scala aan sectoren

Voor iedere organisatie die orders verstuurd vanuit het eigen warenhuis, kan een extra verdiepingsvloer een erg fijne uitkomst bieden. Voor zowel grote magazijnen als kleine magazijnen kan er een extra vloer worden gerealiseerd. De hoofdconstructie van een installatie bestaat uit: kinderbalken, kolommen, hoofdbalken, bevloering en kipstangen of afstandhouders. Al deze onderdelen zijn essentieel in het gebruik van de hoofdconstructie. Mocht een van deze onderdelen missen, dan kan het zijn dat de hoofdconstructie niet meer gebruikt kan worden.

Een specialist zorgt altijd voor een erg betrouwbare meting

Het is natuurlijk van cruciaal belang dat een extra vloer het gewicht kan dragen. Hierdoor voorkomt u dat uw goederen beschadigd raken of, erger nog, dat personeel te maken krijgt met letsel. Een specialist, zoals bijvoorbeeld Noordrek, zorgt altijd voor een erg betrouwbare meting. Deze meting wordt altijd bij u op locatie uitgevoerd en de realisatie van de vloer kan binnen de kortste keren voor u uit worden gevoerd. U ervaart daardoor altijd minimale hinder tijdens een werkdag en u weet ook nog eens zeker dat u binnen de kortste keren nieuwe voorraad een vaste plek kunt geven op de volgende verdieping.