Waarom legbordstellingen zo handig zijn

Waarom legbordstellingen zo handig zijn

Legbordstellingen zijn erg populair bij bedrijven die voorraden aanhouden waarvan de doorloopsnelheid hoog is. Denk hierbij aan bedrijven zoals autogarages, snackbars, maar zeker ook verzorgingshuizen. Legbordstellingen zijn een belangrijk hulpmiddel om fijn te kunnen werken, overzicht te houden en je weet altijd waar je iets zoeken moet. Legbordstellingen zijn ideaal voor één ieder die gestructureerd te werk gaat en overzicht wil creëren. Dit kan zowel privé als zakelijk het geval zijn.

Legbordstellingen leveren je geld op

Legbordstellingen zijn ideaal om je voorraden goed mee te kunnen beheren. En goed voorraadbeheer, dat levert geld op. Want een magazijn wat rommelig is, kost altijd geld. Je weet in een dergelijk magazijn niet precies hoeveel voorraad je nog van iets hebt, plus je hebt het risico dat een product over de houdbaarheidsdatum heen gaat als je bederfelijke producten op voorraad houdt. Met legbordstellingen kun je overzicht houden over je voorraden en weet je precies wanneer iets bijbesteld moet worden. Daarnaast zullen medewerkers productiever zijn omdat ze niet hoeven te zoeken en nooit misgrijpen. Dit scheelt in loonkosten.

Meer tevreden klanten met legbordstellingen

Als klantenorders niet goed uitgeleverd worden, levert dit ontevredenheid bij klanten op. Ook de verkoper baalt ervan als hij zijn klant teleur moet stellen. Legbordstellingen geven een goed overzicht wat er nog in voorraad is en wat klanten nog kunnen bestellen. Door ervoor te zorgen dat er online ook automatisch bijbesteld kan worden, hoef je als bedrijf nooit meer bang te zijn voor lege schappen, waardoor klanten tevreden zullen zijn. Legbordstellingen geven dus een ruim overzicht in jouw zakelijke pand.

Legbordstellingen zijn efficiënt

Geen losse kasten meer in het magazijn, geen ‘handige hoekjes’ waar spullen bewaard worden. Alles centraal in legbordstellingen, bij elkaar. Dit geeft overzicht en rust in een bedrijf. Daarnaast ben je ook nog eens heel efficiënt bezig, zowel qua ruimtegebruik als qua loopmeters voor de medewerkers. Legbordstellingen werken net als lego, je kunt ze opbouwen zoals je zelf wilt. Heb je meer ruimte nodig voor een specifiek product? Dan maak je de vakken hiervoor gewoon groter. Legbordstellingen bewegen mee met je bedrijf en dat is wel zo fijn.