Energiezuinige slimme thermostaat 2021

Energiezuinige slimme thermostaat 2021

Dit artikel geeft u een overzicht van de beste slimme thermostaten op basis van energie besparing, gebruiksgemak en zelflerende bedieningspanelen van uw centrale verwarming : De beste slimme thermostaten om het verwarmen en koelen van je huis te automatiseren Inbegrepen in deze gids:

1. Nest Thermostaat zelflerende thermostaat

2. Honeywell Evohome

3. Nefit thermostaat

4. Tado Slimme Thermostaat

5. Nest Thermostaat E

6. Drayton wijzer

7. Ecobee Smart Thermostaat met spraakbediening

8. Ecobee

9. Lite Slimme Thermostaat De Nest Learning Thermostat

2 favoriete slimme thermostaten van deze moderne tijd

De Hive Active Heating Slimme Thermostaat en de Honeywell EvoHome slimme thermostaat en twee radiatorkranen, op een gele achtergrond. De beste slimme thermostaat verbindt de verwarming en airconditioning van je huis met internet, zodat deze kan worden bediend, zelfs als je er niet bent. Je verspilt geen energie (en geld) meer omdat de verwarming op volle toeren draait in een leeg huis omdat je te laat van je werk komt. De beste slimme thermostaat is er in twee verschillende modellen; die waarmee u de verwarming en koeling op afstand kunt in- of uitschakelen en die ervoor zorgen dat u de temperatuur in afzonderlijke kamers kunt aanpassen.

Naast het gebruik van je smartphone om de temperatuur aan te passen of de verwarming of airconditioning aan of uit te zetten, kun je ook Alexa, Google Assistant of Siri gebruiken als je ook een van de beste slimme speakers of slimme schermen in huis hebt. Slimme thermostaten kunnen ook worden geïntegreerd met andere compatibele smarthome-apparaten en stellen je in staat je huis te automatiseren; door bijvoorbeeld de slimme lampen te dimmen en lampen aan te zetten die zijn aangesloten op slimme stekkers tegelijk met je slimme thermostaat, stijgt de temperatuur met een paar graden om een warme, gezellige sfeer te creëren zonder dat je een vinger hoeft uit te steken. Er is een reeks verschillende slimme thermostaten op de markt van merken zoals Nest en Ecobee, evenals HVAC-fans zoals Honeywell, waardoor u zich overweldigd kunt voelen als het gaat om het kiezen van de juiste voor u. We hebben een scala aan ontwerpen op de proef gesteld en bij ons thuis samengewoond om te ontdekken welke de beste slimme thermostaat voor 2021 is.